Sună-ne acum pentru informații și comenzi
Telefon: 021 569 5249

Sarcină | Sexul copilului | Contracepție | Calendar menstrual
Reducere 40% Contraceptie 100% naturala
Acasă | Despre noi | Ce este Calmens? | Ce spune mass-media? | Ce spun clienții? | Cum comand? | Articole | Contact | Comanda CD . Prezentare . Download . Sarcina . Sexul copilului . Contracepție . Calendar menstrual . Ciclul menstrual . Zodia copilului

Sperma

Beneficiile spermei asupra organismului femeii

Dacă în articolul anterior am arătat cât de nocive pot fi pentru organism substanțele pe care le conțin prezervativele, în acest articol vom continua pledoaria pentru o viață cât mai sănătoasă, mai naturală și mai normală, oprindu-ne aspra beneficiilor de care se pot bucura femeile în urma unui act sexul în care nu a fost folosit prezervativul.

Beneficiile spermei asupra organismului femeii

Conform unui studiu realizat de Universitatea din New York pe 293 de femei, sperma care ajunge în vaginul femeii are o serie de efecte benefice asupra organismului, iar cel mai notabil efect este cel antidepresiv.

Când vorbim despre spermă, ne gândim, în primul rând, la spermatozoizi, dar aceștia reprezintă doar o treime din compoziția spermei, restul de două treimi este reprezentat de apă și alte 50 de componente: zahăr (pentru a hrăni sperma), imunosupresoare (pentru a împiedica organismul femeii să lupte împotriva spermei), doi hormoni feminini (sună ciudat, dar așa este) și multe substanțe responsabile de îmbunătățirea stării de spirit printre care endorfine, estronă, prolactină, oxitocină, tirotripină și serotonină. Țesutul vaginal are un grad mare de absorbție fiind bogat în vase de sânge și vase limfatice și toate aceste substanțe trec cu ușurință în organism. Pe lângâ faptul că femeile expuse la sperma partenerului au rezistență mai mare la stres și sunt mai puțin depresive decât cele care folosesc în mod frecvent prezervativul, ele se bucură, de asemenea, de un libidou crescut datorită testosteronului din spermă și le scade riscul de a face cancer la sân cu 50% datorită glicoproteinelor și seleniului.

Pentru a putea să vă bucurați de toate aceste avantaje este important să aveți o viață de cuplu stabilă și să folosiți Calmens pentru o planificare familală sigură și naturală! Calmens efectuează calcule complexe pentru a afișa perioadele "sigure" și "nesigure" pentru contactul sexual.Comandă chiar acum programul Calmens dacă dorești să folosești metoda naturală de contracepție, o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sănătatea ta.

Comandă acumCalmens pe Facebook

Calmens la Știrile ProTV

Calmens la Știrile ProTV

Vizionează toate înregistrările video despre Calmens sau citește articolele apărute în mass-media.

Impresii despre program


Citește mai multe impresii ale utilizatorilor programului Calmens.

PayPal - plata online

Plata cu card bancar
Plata sigură și rapidă
Livrare rapidă prin e-mail
› Preț: 25 lei (5 euro) / modul

Numarul de module solicitate

› Detalii despre PayPal...

100% Natural

› Metoda naturala de contraceptie.
› Sarcina planificata natural
› Metoda bazata pe informatii medicale stiintifice.
› Fara riscuri pentru sanatatea ta detalii...

Publicitate

MoniqueArt - Accesorii handmade. Accesorii unicat lucrate manual.

Publicitate

Articole pentru adulti


powered by Sex Shop Erotic
Shop Erotic - Cumparaturi online articole pentru adulti. Afrodisiace, vibratoare, casete filme xxx, papusi gonflabile, etc. Livrarea gratuita.
Ce este Calmens? . Optiuni Calmens . Fertilitate . Infertilitate . Ovulatia . Menstruatia . Planificare familiala . Anticonceptionale . Prezervative
Copyright © 1999-2016 Calmens Software