Sună-ne acum pentru informații și comenzi
Telefon: 021 569 5249

Sarcină | Sexul copilului | Contracepție | Calendar menstrual
Reducere 40% Contraceptie 100% naturala
Acasă | Despre noi | Ce este Calmens? | Ce spune mass-media? | Ce spun clienții? | Cum comand? | Articole | Contact | Comanda CD . Prezentare . Download . Sarcina . Sexul copilului . Contracepție . Calendar menstrual . Ciclul menstrual . Zodia copilului

INFERTILITATE

Infertilitatea si cauzele infertilitatii. Infertilitatea la femei si barbati. Ce cauzeaza infertilitatea si cum poate fi tratata aceasta?

Ce este infertilitatea?

Infertilitatea reprezinta incapacitatea unui cuplu de a concepe dupa un an de contact sexual neprotejat sau incapacitatea femeii de a duce la bun sfarsit o sarcina care sa se finalizeze cu nasterea unui copil viu.

Infertilitatea va ruineaza viata. Dorinta constanta de a avea un copil, dificultatea de a va bucura pentru prieteni sau membrii familiei care va anunta vestile lor bune si lovitura nemultumirii si deznadejdii de fiecare data cand incepe un nou ciclu sunt probabil lucruri peste care nu puteti trece prea usor. Stiti ca trebuie sa tineti asta sub control inainte ca situatia sa se inrautateasca.

Stiti ca infertilitatea nu se va vindeca singura, iar daca credeti ca asa se va intampla va pacaliti singur(a). Stiti care sunt consecintele infertilitatii netratate?

Daca este lasata netratata, infertilitatea dvs. va provoca o crestere a frustrarii, maniei, indoielii, deznadejdii si durerii. Dvs. meritati un copil si ar trebui sa va bucurati de viata dvs. alaturi de un copil al dvs.

Cum poate fi tratata infertilitatea dvs.?

Stiu ca ati cautat raspunsul la aceasta intrebare si doresc sa va anunt ca exista speranta. Noi va putem ajuta. Nu trebuie sa mai suferiti de acum inainte.

Nu ezitati sa luati masuri in fata acestei situatii care va face viata mizerabila. Stiu ca nu doriti sa mai traiti asa iar noi dorim sa va ajutam.

Vestea buna este ca nu aveti NIMIC de pierdut cu exceptia simptomelor infertilitatii! Noi va garantam succesul.

Sunteti gata sa incepeti?

Stiu de pe acum ca daca sunteti cu adevarat interesat(a) de problema dvs. cu infertilitatea, doriti sa stiti cum puteti intra in posesia programului Calmens, asa ca suntem incantati sa va oferim acest produs deosebit la un pret foarte bun, in doar cateva zile, asa ca nu mai asteptati.

Cauzele infertilitatii

Cauzele infertilitatii pot fi anatomice, genetice, infectioase, imunologice, endocrine sau toxice. Infertilitatea poate fi provocata de traumatisme, factorul masculin sau endometrioza.

Singurul in masura sa determine cauzele si tratamentul infertilitatii este medicul obstetrico-ginecolog. Infertilitatea este o problema ce nu se rezolva de la sine. Un medic obstetrico-ginecolog poate trata infertilitatea pana la un punct, dupa care va trebui sa apelati la un specialist in infertilitate.

Un prim pas in depistarea si combaterea infertilitatii este determinarea zilelor fertile in care are loc ovulatia. Calmens va ajuta sa calculati cu usurinta zilele fertile si va va indica acele zile care vor fi propice procrearii.

Ovulatia apare la mijlocul fiecarui ciclu menstrual dar poate aparea mai devreme sub influenta unor factori negativi: depresie, malnutritie si boala.

Determinarea datei ovulatiei este importanta pentru stabilirea zilelor fertile. Pentru femeile cu ciclu menstrual regulat este posibila calcularea aproximativa a datei ovulatiei dar pentru celelalte femei este necesara folosirea unor metode aditionale de determinare a datei ovulatiei. Calmens poate fi utilizat si in cazul unui ciclu neregulat.

Daca doriti sa ramaneti insarcinata trebuie sa aveti un contact sexual in perioada fertila a ciclului menstrual. Comandati programul Calmens chiar acum pentru a calcula perioada fertila.

Care sunt cauzele infertilitatii?
Cauzele infertilitatii feminine sunt de obicei disfunctia ovulatorie sau trompele infundate, dar pot fi si neexplicabile. La barbati, infertilitatea poate fi determinata de infectii, varicocel sau de factori congenitali.

Exista medicamente sau substante chimice care utilizate frecvent pot duce la infertilitate?
Da. O serie de medicamente ca cimetidina, eritromicina, nitrofurantoinul, spironolactona, sulfasalazina, tetraciclina, drogurile (cocaina, marijuana), steroizii anabolizanti reduc semnificativ fertilitatea cuplurilor.

Concluzii:

- Infertilitatea se defineste ca fiind incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil, pe parcursul a 12 luni de viata sexuala regulata.
- Consultul cuplurilor infertile implica ambii parteneri si incepe de obicei cu barbatul.
- Cel mai important factor de infertilitate a cuplului il constituie varsta femeii.
- Ovulatia poate fi monitorizata prin simpla masurare a temperaturii bazale a corpului.
- Infectiile pot induce infertilitatea.
- Drogurile, anumite medicamente, fumatul si obezitatea sunt factori cauzatori de infertilitate.

Comandati chiar acum programul Calmens daca doriti sa planificati sarcina si sexul copilului pe cale naturala, folosind o metoda 100% naturala si 100% sigura pentru sanatatea dvs.

Comanda acum

Calmens pe Facebook

Calmens la Știrile ProTV

Calmens la Știrile ProTV

Vizionează toate înregistrările video despre Calmens sau citește articolele apărute în mass-media.

Impresii despre program


Citește mai multe impresii ale utilizatorilor programului Calmens.

PayPal - plata online

Plata cu card bancar
Plata sigură și rapidă
Livrare rapidă prin e-mail
› Preț: 25 lei (5 euro) / modul

Numarul de module solicitate

› Detalii despre PayPal...

100% Natural

› Metoda naturala de contraceptie.
› Sarcina planificata natural
› Metoda bazata pe informatii medicale stiintifice.
› Fara riscuri pentru sanatatea ta detalii...

Publicitate

MoniqueArt - Accesorii handmade. Accesorii unicat lucrate manual.

Publicitate

Articole pentru adulti


powered by Sex Shop Erotic
Shop Erotic - Cumparaturi online articole pentru adulti. Afrodisiace, vibratoare, casete filme xxx, papusi gonflabile, etc. Livrarea gratuita.
Ce este Calmens? . Optiuni Calmens . Fertilitate . Infertilitate . Ovulatia . Menstruatia . Planificare familiala . Anticonceptionale . Prezervative
Copyright © 1999-2018 Calmens Software