Sună-ne acum pentru informații și comenzi
Telefon: 021 569 5249

Sarcină | Sexul copilului | Contracepție | Calendar menstrual
Reducere 40% Contraceptie 100% naturala
Acasă | Despre noi | Ce este Calmens? | Ce spune mass-media? | Ce spun clienții? | Cum comand? | Articole | Contact | Comanda CD . Prezentare . Download . Sarcina . Sexul copilului . Contracepție . Calendar menstrual . Ciclul menstrual . Zodia copilului

SARCINA

Prin tot ceea ce facem, credem în contestarea stării de fapt a lucrurilor. Credem în a gândi diferit. Contestăm starea de fapt a lucrurilor creând programe cu un design superb, ușor de folosit și prietenos pentru utilizator. Se întâmplă să facem aplicații software excepționale. Îți oferim de această dată Calmens.

Credem în dreptul fiecărui cuplu de a planifica momentul când să aducă pe lume un copil. Credem în dreptul de a alege sexul copilului fără a apela la intervenții chirurgicale și la fertilizarea in vitro. Credem că avem libertatea de a face dragoste fără grija unei sarcini. Credem că merităm să ne bucurăm de partenerul de viață într-o relație intimă fără bariere fizice (prezervative, dispozitive intrauterine, inele intravaginale etc.) sau psihologice (cum ar fi frustrările provocate de coitus interruptus). Credem în dreptul femeii la sănătate, prin a folosi ceea ce natura ne oferă și evitând substanțele chimice și hormonii artificiali care provoacă dereglări hormonale și cresc riscul îmbolnăvirilor în rândul femeilor. Credem că, folosind "ceasul nostru biologic", putem planifica evenimentele importante din viața noastră (ieșiri romantice, nunți sau luni de miere).

Am creat un program ingenios pentru calculator, ușor de folosit, în limba română, care te ajută să calculezi zilele în care poți rămâne însărcinată și să planifici perioada în care să se nască copilul. În situațiile în care într-o familie există deja unul sau mai mulți copii, credem că părinții își mai doresc fie o fetiță, fie un băiețel, în funcție de ceea ce lipsește din familia respectivă. Creând acest excepțional program numit Calmens, îți oferim posibilitatea să alegi sexul viitorului tău copil.

Dacă ești deja însărcinată și arzi de nerăbdare să afli sexul copilului tău, îți punem la dispoziție o opțiune care te ajută să afli, cu mult înainte ca o ecografie să o poată face, dacă vei fii mămică de fetiță sau mămică de băiețel, permițându-ți astfel să te pregătești din timp cu alegerea numelui, a pregătirii hăinuțelor sau a camerei bebelușului tău.

Calmens este un program care se bazează pe o metodă medicală științifică și 100% naturală, ce îți permite să planifici viața sexuală calculând cu usurință zilele fertile și zilele nefertile dintr-un ciclu menstrual.

Calmens efectueaza calcule complexe pentru a afisa perioadele fertile si nefertile.

Cunoscand zilele fertile si nefertile dintr-un ciclu menstrual, Calmens te ajuta să ramâi însărcinată și chiar să planifici sexul copilului.

Cumpără Calmens Sarcină acum!

Denumire produs: Calmens - Sarcină
Versiune produs: 6.6.2
Valabilitate produs: Nelimitat
Asistență tehnică: Gratuit

SMS

Cost: 5 euro


Warning: require_once(sms/Mobilpay/Payment/Request/Abstract.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/calmens/public_html/calmens.ro/buton-sarcina-sms.php on line 2

Fatal error: require_once(): Failed opening required 'sms/Mobilpay/Payment/Request/Abstract.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/calmens/public_html/calmens.ro/buton-sarcina-sms.php on line 2